Pentusuunnitelmia

Suunnitelmissa on astuttaa La-Fon On Fire With Lövskärs syksyllä 2021. 

Donnalle on suunniteltu soopelin värinen komea uros, mutta julkaisemme isäehdokkaan tiedot myöhemmin, lähempänä astutusta. 

Pentueesta etsimme yhdelle lupaavalle pennulle sijoituskotia Vaasa-Seinäjoki-Kokkola -akselilta, jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

lisätietoja lovskars@gmail.com

***   ***   ***

Tulemme etsimään pennuille koteja joissa pentu tulee perheenjäseneksi, jonka kanssa tullaan touhuamaan erilaisia asioita - ei ole väliä onko se näyttelyt, agility, rallytoko tai vaikka lenkkeilyt metsässä. Ulkomuodollisesti lupaavimmille pennuille etsitään näyttelyistä kiinnostuneet kodit. Ei tarvitse kuitenkaan pelätä että joutuu itse menemään kehään vaan tarvittaessa esitän kyllä kasvattini näyttelyissä, pääasia on että koira on aamulla kehänlaidalla pestynä ja takuttomana. 

Pääsääntöisesti valitsen itse kasvattajana pennuille oikeat perheet, toki voi kertoa esimerkiksi väritoiveen, mutta en voi luvata että se toteutuu. Valitsen pennuille kodit kerrottujen tulevien aktiviteettien ja luonteiden perusteella. 

Käytämme Suomen Kennelliiton sopimuksia eikä meillä käytetä kohtuuttomia lisäehtoja. 


***   ***   ***

Our next litter is planned to mate on Autumn 2021. 
Mother will be La-Fon On Fire with Lövskärs and she will be mated with a sable Champion male. More of becoming litter will be updated later this year.